Mogelijkheden met CNC Bewerkingen zijn eindeloos

Mogelijkheden met CNC Bewerkingen zijn eindeloos

Mogelijkheden met CNC bewerkingen voor serie en stukwerk

De mogelijkheden met CNC zijn eindeloos. CNC bewerkingen zijn uiterst precies en nauwkeurig en kunnen eindeloos herhaald worden. Zeker een voordeel als u bijvoorbeeld x aantal stuks moet maken.

Voor schrijnwerkers loont het de moeite wanneer een nieuwe opdracht binnenkomt om even na te denken of bepaalde onderdelen niet sneller gemaakt kunnen worden met een CNC bewerkingscentrum. Wij denken hierbij aan het vervaardigen van lambriseringen, deuren, kasten en keukens. Veelal is men nogal terughoudend om te denken aan CNC omwille van de kostprijs nochtans valt dit meestal bijzonder laag uit omwille van de beperkte manuele interventie en de snelheid van CNC productie. Contacteer ons dan ook even zodat u een idee krijgt van de prijs van bepaalde bewerkingen.

Wenst u als particulier een speciaal onderdeel voor een bepaald hobbyproject? Wel ook hier proberen wij aan uw noden tegemoet te komen. Als u zelf al een goede tekening heeft van het onderdeel dan zal de totale tijd van tekenen en CNC productie laag uitvallen en zo kan ook u als particulier meeprofiteren van CNC bewerkingen aan een aantrekkelijke prijs.

Uiteraard zijn er enkele typische bewerkingen in seriewerk die men telkens weer tegenkomt zoals o.a. :

Neem hier dan ook even een kijkje als u specifiek op zoek bent naar deze bewerkingen. Wij vervaardigen elk van deze rubrieken naar uw eigen wensen en noden zonder dat we rekenen moeten houden met bepaade standaarden. Kortom de belangrijkste mogelijkheden met CNC machines: “alles kan als u het maar kan bedenken!”

Speciale onderdelen voor Speciale projecten

Wij maken soms onderdelen die helemaal niet standaard zijn en ontsproten zijn aan de creativteit van de persoon. Dit soort projecten lichten wij er dan ook graag even uit onder de naam: ” niet zo gek bedacht

Back to Top