Werkwijze bij CNC machining = snelle en efficiënte verwerking van uw order!

SK CNCmachining staat voor u klaar!

 • Flatbed CNC machine 5 assen mogelijk
 • frezen en boren in hout
 • CNC Bewerkingen in Aluminium. Draaien en Frezen
 • graveren in hout - opschrift in hout
 • Ingewikkelde CNC plaatbewerkingen in MDF voor allerlei doeleinden
 • frezen in Aluminium van speciale onderdelen voor machines
 • Kleine aluminium onderdelen voor machinebouw

Frezen, Boren, Planeren, ... Wij kunnen het allemaal!

 • Bewerking binnen de 48 uur
 • Hoogstaande afwerking
 • Uitzonderlijk lage prijs
 • Binnen de 24 uur 3D bewerkingsmodel ter goedkeuring. (video en foto)

Wij beschikken onder andere over een 5-assige Flatbed CNC machine waar panelen van 2500 x 1250 op bewerkt kunnen worden. . Bijzonder is dat de frees zelf over de volle 180 graden kan draaien waardoor ook zijkanten onmiddelijk bewerkt kunnen worden, zoals het infrezen van de sloten en scharnieruitsparingen in deuren, zonder dat hier enig tijdsverlies is of wijzigingen van boor/freeskoppen nodig is.

Indien gewenst kunnen alle materialen een primer verflaag krijgen in de spuitcabine zodat u snel en makkelijk aan de afwerking kunt beginnen en geen kostbare tijd verliest met het behandelen van kopse kanten aan MDF of multiplex.

Zoals u ziet zijn wij klaar om de uitdaging met uw tekeningen aan te gaan.

Hoe gaan we te werk

Alles start bij een goede tekening! U kan deze aanleveren in het formaat van uw keuze. ( AutoCAD, PDF, Solidworks, Sketchup, ... ) Deze worden door ons omgezet naar een model van waaruit de machine wordt aangestuurd. Het maken van een tekening kan weinig tot veel tijd in beslag nemen en dit is grotendeels afhankelijk van hoe nauwkeurig uw tekeningen zijn en de complexiteit ervan. Wij zijn bijzonder vaardig in onze programma's, plaatbewerkingen geleverd in AutoCAD kunnen meestal in enkele minuten omgezet worden naar een machine model. In samenspraak met u kijken wij altijd of er geen rechtstreekse import mogelijk is via het opslaan onder een andere bestandsvorm, zodat het tekenwerk en kost hiervan tot een minimum herleidt kan worden.

Na het tekenwerk, wordt samen met u overlopen wat de beste materiaalkeuze is. Materialen kunnen ook door u geleverd worden, hierin bent u vrij. Indien nodig kunnen wij ook voor u de benodigde materialen bestellen. Na afspraak betreffende de materiaallevering plannen wij de productie in, wij proberen steeds productie te starten binnen de 24 uur na levering materiaal.

De laatste stap en één stap verwijderd van afhaling van uw goederen, is de verwerking op de CNC machines. U krijgt van ons altijd bericht per mail wanneer wij met de productie starten alsook een vermoedelijke productietijd zodat u de nodige inplanningen kan doen voor afhalen. Productietijd kan altijd iets variëren omwille van de hardheid van het materiaal en eventuele aanpassingen van de snijsnelheden tijdens het frezen. Wij doen echter altijd ons uiterste best om de berekende productietijd te halen en u een 'just-in-time delivery' te garanderen.

Sta versteld van CNC

Overtuig uzelf wat wij voor u kunnen doen!

 

Contacteer ons

Back to Top