Deuren op maat gegraveerd en gefreesd

Deuren op maat gegraveerd en gefreesd

Bewerken en frezen van Deuren

Wenst u ook geen 7 weken meer te wachten totdat u deuren klaar zijn? Wel het kan, wij kunnen u deuren frezen in enkele uren. U kiest zelf welke infrezing u wenst en indien gewenst behandelen wij uw deuren voor met een speciale 2-componenten primer die in de keukenindustrie gebruikt wordt zodat u enkel nog hoeft af te werken na plaatsing.

Deuren kunnen ingefreest worden voor het specifiek hang en sluitwerk naar uw keuze. Als u ons de nodige technische gegevens doorgeeft zorgen wij dat elke uitsparing perfect op maat is.

Deuren hoeven niet zo duur te zijn

Een standaard deurblad kost bij ons 160 EUR (MDF deur, beide zijden 10mm). Het freeswerk voor de afwerking van een deur is tussen de 10 en 30 minuten. De totaal prijs voor een bewerkte deur naar uw eigen model komt heel wat lager uit dan de meeste deurfabrikanten én u hebt u deur onmiddelijk zonder enkele weken wachttijd. U kan zelf uw motief maken of ons een foto doorsturen van wat u wenst dan tekenen wij het snel voor u uit. Uiteraard krijgt u van ons de tekening van het ontwerp ter goedkeuring voor de start van productie. Deurbewerkingen kunnen ook vanaf 1 stuk. U kiest zelf uw hang en sluitwerk, wij frezen op maat hiervoor.

Dus ook als u bijvoorbeeld de naam van de kinderen op de deur wenst te graveren kan dit zonder enig probleem. Misschien een idee als u aan het verbouwen bent?

Schrijnwerkers die zelf deuren willen verkopen en plaatsen

Als u als schrijnwerker zelf deuren wenst te plaatsen bij uw klanten maken wij graag een speciale prijs voor U! Ook zorgen wij ervoor dat de deuren heel snel afgehaald kunnen worden zodat u eventueel tijdens de werkzaamheden nog een extra deur kan laten frezen, zo vermijd u eindeloos heen en weer rijden naar dezelfde klant. Net zo handig als u alles in één keer kunt doen.

Back to Top