Lambriseringen op maat. Panelen op lengte naar keuze

Lambriseringen op maat. Panelen op lengte naar keuze

Lambriseringen naar eigen wensen

Gedaan met manueel lambriseringen frezen of dure tand en groef lambrisering aankopen die op een latstructuur moeten geplaatst worden. Wij frezen voor u de gewenste lengtes zodat u snel en makkelijk kan plaatsen met een minimum aan zaag en plaatswerk. Zo bespaart u tijd en geld.

Wij frezen volle panelen per 90 cm lengte met tand en groef ( langer kan besproken worden ) zodat u panelen rechtstreeks op de muur kan bevestigen en makkelijk aan mekaar kan aansluiten, even makkelijk als tand in groef alleen een groter oppervlak. Dit bespaart plaats en heel wat tijd want u plaatst per 90 cm. Ook het motief kan u zelf kiezen. Geen beperkingen meer!

Het materiaal kan ook vrij door u gekozen worden, wij frezen lambriseringen in alle houtsoorten ( MDF, Multiplex, en zelfs kunststof )

Kleine lambriseringen kunnen uiteraard ook en er hoeft helemaal geen groot oppervlak te zijn. Wij frezen voor u elke maat ongeacht of het nu 10cm of 100 meter is.

Als u ons een foto bezorgt van welke infrezing u wenst dan tekenen we dit snel voor u uit, ook de afstand tussen het motief kiest u volledig zelf. Als u op internet een mooie lambrisering gezien hebt, kan u ons dit even doormailen dan kijken wij op welke manier we dit het makkelijkst en snelst kunnen maken en in welke dikte van materiaal. Laat ons wel altijd weten hoe u van plan bent de lambrisering te monteren. Ook de topafwerking van de lambrisering kan door ons op maat gemaakt worden met de zijafwerking naar uw keuze.

Lambriseringen geplaatst

Wij kunnen lambriseringen ook altijd bij U komen plaatsen zo hebt u geen aparte installateur nodig. Wij doen dit met de grootste zorg en een bijkomend voordeel is als er een stukje te kort is of bepaalde kleine aanpassingen nodig zijn, dan kunnen we deze onmiddellijk laten frezen zodat u geen weken hoeft te wachten op het laatste stukje lambrisering om een afgewerkt geheel te krijgen.

Afwerking in 2K primer is mogelijk ( wel of niet opgeschuurd )

Geïnteresseerd? Neem even contact met ons op.

Back to Top