Naam in hout voor een Geboorte – Huwelijk – Verjaardag

Naam in hout voor een Geboorte – Huwelijk – Verjaardag

Naam in hout voor een Geboorte – Huwelijk – Verjaardag

Reacties staat uit voor Naam in hout voor een Geboorte – Huwelijk – Verjaardag

Namen in hout

Op zoek naar een origineel decoratief element voor een geboorte, huwelijk of verjaardag. Namen in hout maakt CNCmachining voor u in een handomdraai. U kiest het formaat, het lettertype en de kleur en wij zorgen dat het pakketje met uw naam in hout binnen de 7 dagen bij u thuis geleverd wordt!

Naam in hout: estelle Naam in hout geschilderd Naam in hout gelakt Naam in Hout voor Huwelijk

Zoals u ziet, maken wij van elk individueel stuk een kunstwerkje. Niet enkel grote series kunnen bij ons afgehaald worden ook één uniek stuk maken wij met plezier! Een naam in hout kan vervaardigd worden in om het even welk materiaal. Hier wordt gebruik gemaakt van MDF 12mm maar dit hoeft niet, hebt u hout nodig voor buiten kan dit ook bijv. in rubberwood of eik.

Afwerking naam in hout

De afwerking kiest u volledig zelf, in onze spuitcabine kunnen wij lakken of vernissen zoals u wenst. Hou er wel rekening mee dat bij afwerken in kleur, het schilderen de levertijd kan beïnvloeden. Ook wij kunnen de droogtijden van verf niet volledig controleren aangezien dit afhankelijk is van de buitentemperatuur. Het mooiste resultaat bekomt men altijd door tussen de verflagen voldoende tijd te laten voor een mooie uitdroging zodat goed kan nageschuurd worden tussen de lagen door. Zoals het spreekwoord zegt: “Haast en spoed is zelden goed”

Bent u ook geïnteresseerd in een mooie gravering of naam in hout, contacteer ons dan snel!

Kijk ook hier even voor meer informatie over letters in hout

Hieronder nog een kleine video van bovenstaande bewerking:

 

 

 

 

About the author:

Verkoop en Design

Back to Top