Graveren

Graveren

Graveren in Hout, PVC of Glas: Makkelijk, snel en klassevol

Graveringen in hout of PVC zijn heel wat klassevoller dan een simpele sticker. U tekent wij graveren in rechte groef of V groef of zoals u het wenst. Nagenoeg alle bewerkingen zijn mogelijk. Dus niet enkel het graveren zelf maar ook de vorm van het uiteindelijk geheel. Zo kunnen wij tal van verschillende persoonlijke gadgets gaan maken voor u!

Enkele voorbeelden:

  • U hebt een huisnummer nodig dat uniek is?
  • Een naambordje?
  • Een aandenken voor iemand met een mooie gegraveerde tekst?

Kortom uw wenst iets persoonlijks te maken, wel dat kan en hoeft helemaal niet duur te zijn!

Iets anders dan standaard productie kan zonder dat dit meer moet kosten. Naambordjes gegraveerd met persoonlijke touch van uzelf geven extra cachet en dit is waar u waarschijnlijk naar op zoek bent.

De tekeningen voor de CNC kunnen aangeleverd worden als simpele schets, omzetten van tekst naar machinemodel gaat bijzonder snel, ook het uitfrezen en verspanen van deze materialen gaan bijzonder vlot.

Reclamepanelen in PVC of Hout?

U hebt reclame panelen in hout of PVC nodig? Wel wij maken het voor u! Bewerkingen zoals graveren en uitfrezen hierboven op de CNC nemen slechts enkele minuutjes in beslag. Snel en makkelijk frezen/graveren in hout of PVC resulteert in een goedkope en stevige oplossing voor reclamedoeleinden.

De materiaalsoort kunnen wij samen bespreken, sommige PVC platen geven een mooier resultaat bij graveren dan andere. Ook is het mogelijk om de reclame panelen volledig afgewerkt te krijgen en geschilderd in de kleur van uw wensen. Eventele plaatsing kan besproken worden.

Heeft u voor ons een speciale opdracht? Wel wij horen het graag en denken graag met u mee hoe wij uw reclame eventueel subtiel kunnen verlichten met ledverlichting ingewerkt in het paneel. Zo kan Plexiglas met ledverlichting net dat tikje extra geven waardoor het geheel bijzondere klasse uitstraalt. Hiervoor kunt u altijd eens een kijkje nemen bij nog zo gek niet bedacht.

 

Kijk ook even naar het frezen van deuren en Lambriseringen:

Deuren graveren en frezen
Lambriseringen frezen

 

Back to Top