Naamborden en Naamplaatjes Graveren

Naamborden en Naamplaatjes Graveren

Klassevolle naamborden en naamplaatjes graveren

Wij maken voor u een klassevol naambord of naamplaatje. Met elke gewenste tekst in elk gewenst lettertype. Als bedrijf onderscheiden wij ons daar wij enkel klassevolle en gestyleerde naamborden afleveren. Alle naamborden worden ingefreesd, dus met reliëf, dit is heel wat stijlvoller dan een simpele sticker op een stukje hout. Dus u kan enkel bij ons terecht indien u een mooi afgewerkt ingefreesd naambord of naamplaatje wenst met de tekst en de vorm van uw keuze.

Wij werken niet met een voorgemaakt sjabloon op de website voor het ontwerp van uw naamplaatje, dan bent u tot standaarden beperkt en dat doen we niet, CNC frezen betekent immers dat alles mogelijk is. U stuurt ons gewoon uw ontwerp door in Word of een foto en dan ontwerpen wij dit voor u. Tekenwerk aan een naambordje neemt meestal niet meer dan 5 minuten in beslag en freeswerk is normaal gezien onder de 10 minuten, afhankelijk uiteraard van de hoeveelheid tekst.

U kunt altijd kiezen in welke vorm u het naambordje wenst, het hoeft geen vierkant of ovaal te zijn. U kiest zelf de vorm.

Wat kost een mooi naambord of naamplaatje in hout?

Prijsindicatie voor naamborden, naamplaatjes en speciale graveringen in hout.

Naambord: 200 x 500 mm. Tekst gegraveerd, willekeurige vorm, 2 gaten voor ophanging of bevestiging, Samengesteld hout 18mm natuurlijke look. : +/- 40 EUR incl. BTW.

Naamplaatje: 50 x 200mm. Tekst gegraveerd, willekeurige vorm, alle zijden 45gr, Eikenhout gevernist : +/- 45 EUR incl. BTW.

Hout gegraveerd: Bord voor shotglaasjes met tekst gegraveerd in ingewikkeld lettertype, + 10 gaten op maat van de shotglaasjes, willekeurige vorm, hout gevernist : +/- 105 EUR incl BTW.

Wij werken graag in alle houtsoorten: eik, mdf, triplex, vuren, … omdat dit een bepaald karakter en warmte uitstraalt. Net dat tikkeltje méér cachet.

Naamborden voor buiten

Naamborden voor buiten in hout is geen probleem, een gevernist of gelakt bord in 2-componenten hoge lakverf (Libert Paints) is bestand tegen regen en wind voor jaren! Wij kunnen elk naambord leveren in elke gewenste kleur en afwerking. Ook blank is uiteraard geen probleem dan kan uzelf aan de slag om een persoonlijke toets te geven aan uw naambord. Zo hebt u het, toch deels, zelf gemaakt!

Als u eerder op zoek ben naar graveringen en niet specifiek naar een naambord, kijk dan even op volgende pagina voor meer informatie: Graveringen

Back to Top